Toyota C-HR

De nieuwe Toyota C-HR is elegant én onderscheidend. Van de vernieuwde voorkant tot en met het design van de achterlichten. Dit is een moderne cross-over coupé die anders is dan de rest. Ontdek zijn schitterende contouren en geniet van elk detail en elke lijn in het interieur.

Een zeer jong gebruikte Toyota C-HR? Dat biedt pas echt voordelen. De Toyota C-HR's van het bouwjaar 2020 die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn circa €6.000,- onder de nieuwwaarde.

De afgelopen decennia is Toyota Hybrid steeds verder geperfectioneerd. De nieuwe generatie accelereert soepel en rijdt zuinig. Terwijl u bij lage snelheden elektrisch rijdt, schakelt de auto naadloos over naar de benzinemotor bij hogere snelheden. Zo rijdt u tot maar liefst 50% van de tijd elektrisch*. Zonder stekker. Naast dat een Toyota Hybrid geld bespaart hebben ze ook de laagste CO2-uitstoot in zijn klasse.

De nieuwe Toyota C-HR levert soepele, efficiënte en krachtige prestaties die je tot nu toe niet voor mogelijk hebt gehouden. De nieuwe 1.8 hybrid aandrijflijn stelt met krachtige en veelzijdige prestaties nieuwe normen in druk stadsverkeer en op de snelweg. superkrachtig én superzuinig.

Deze Toyota C-HR komen uit 2020 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden circa 2.500 kilometer tot 7.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2023. Is één van deze C-HR's iets voor jou?

Waarom deze Toyota C-HR ?

Iedereen kijkt om wanneer ze een Toyota C-HR zien rijden. En dat is niet voor niets, want een C-HR is een uitstekende keus in het compacte SUV segment. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Toyota C-HR's dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De autos zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2023

✔️  De C-HR's wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Toyota C-HR leasen

Private lease al vanaf €479,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe C-HR​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Toyota C-HR vanaf €479,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf €439,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Toyota C-HR. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt al vanaf €439,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf €317,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease