https://harriedijk.nl/
2 - 3 min. read
21 dec, 2021

De Volkswagen T-cross: veilig, stoer en functioneel
De VW T-cross is een compacte SUV en een degelijke versie van een auto met hoge instap. U rijdt gemakkelijk in deze auto, terwijl u lekker hoog zit.
‘De Volkswagen T-cross is ontwikkeld op basis van de VW Polo, maar letterlijk de lucht ingegaan’ legt verkoper/eigenaar Kevin Dijk uit. ‘Die Polo is al 20 jaar op de markt en een succesverhaal van Volkswagen. Het model T-cross is vanaf 2019 op de markt, nog een jonge auto, maar de techniek erachter bestaat dus al wel 20 jaar. Daarmee zit u absoluut goed. En het ziet er nog eens stoer uit ook!’
Onze autotechnicus Yvar Hallink is het daarmee eens: ‘Ik vind de T-cross een mooi model. De T-cross heeft uitstraling, het is wel een stoer ding om te zien.’

De Volkswagen T-cross: Veilig, stoer en functioneel

Ze zijn er als benzineauto, maar ook als elektrische of hybride auto. Elektrische en hybride auto’s worden enkel met automaat geleverd.
U kunt kiezen uit auto’s die nieuw of zo goed als nieuw – dus net ingereden – zijn. Als de kop eraf is ziet u dat terug in een leuk prijsvoordeel ten opzichte van de nieuwprijs. Ook de tweedehands exemplaren vindt u als aantrekkelijke occasions in ons aanbod.
Bekijk hieronder welke VW T-cross occasions we momenteel aanbieden.
Op de nieuwe en bijna nieuwe auto’s zit vaak nog fabrieksgarantie. Ook kunnen we u desgewenst de BOVAG-garantie bieden. 

Waarom deze T-cross?

Aantrekkelijke hoge instap
Het opvallendste voordeel van de Volkswagen T-cross is de hoge instap. Dit betekent gemakkelijk instappen en vervolgens kunt u alles goed overzien. Daarmee zorgt u voor meer veiligheid voor u en de mensen die met u meerijden. Fijn gevoel toch?

Volkswagen T-Cross leasen

Private lease

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe T-Cross​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Full Operational Lease

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Volkswagen T-Cross. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal.

Financial Lease

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op.

Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Jullie Reacties op Volkswagen T-Cross

Ervaring met Volkswagen T-Cross? Deel ze!

Reacties op: Volkswagen T-Cross

Hoi, dit is een reactie.
Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Reacties zijn gesloten.

Laat anderen meelezen

Deel dit artikel via Social Media

De Volkswagen T-cross: veilig, stoer en functioneelDe VW T-cross is een compacte SUV en een degelijke versie van een auto met hoge instap. U

Meer nieuws?

Lees andere artikelen

Volkswagen Taigo

Seat Arona

Seat Leon