https://harriedijk.nl/

Vakantiecheck

U wilt met een uitgerust gevoel op vakantie. Pech tijdens de vakantie is daarom niet iets wat u wilt meemaken. Tijdens een vakantie met de auto wordt er veel van de auto gevraagd. Hoge temperaturen of sneeuw, genoeg trekkracht in de bergen en lange afstanden rijden. Met een veilig gevoel de weg op? Boek nu een afspraak voor de Vakantiecheck bij Autobedrijf Harrie Dijk en wij zorgen dat u veilig op vakantie kan.

Boek de vakantiecheck

Harrie Dijk voert voor u een vakantie check uit. Tijdens de vakantie check wordt uw auto gecontroleerd op minimaal 46 punten. Mochten wij tijdens de controle problemen tegenkomen die gerepareerd moeten worden, dan nemen we gelijk contact met u op over de duur van de reparatie en de kosten. Zonder uw toestemming voeren we geen reparatie uit.

Waar bestaat de check uit

Tijdens de vakantiecheck controleren onze monteurs onder andere of het profiel op de banden nog in orde is, of de verlichting nog naar behoren werkt en of het remsysteem nog goed functioneert.

Bij eventuele reparatie worden originele onderdelen gebruikt van hoge kwaliteit. Hierdoor weet u dat u betrouwbaar onderweg kunt en met een goed gevoel op vakantie kan.

Vraag een offerte aan voor de vakantiecheck