https://harriedijk.nl/
2 - 3 min. read
14 jan, 2022

De Seat Leon: sportief, praktisch, strakke lijnen
De Seat Leon is de perfecte hatchback die je van A naar B brengt. Een sportieve, praktische auto met strakke lijnen. Het is een wat kleiner model auto, waarvan de ruimte slim en handig is ingericht.

‘Deze auto laat je niet onderweg staan’, vertelt Donny Luierweert, onze verkoopmedewerker. ‘De Seat Leon is van alle gemakken voorzien en biedt veel rijcomfort. De auto glooit gewoon over de weg.’
Leerling-monteur Awel Bennink is ook enthousiast over de Seat Leon: ‘Als je ‘m goed intrapt is het een rappe auto!’

Nieuwe Seat Leon helemaal vernieuwd

De huidige Seat Leon is nieuwer, slimmer, simpeler. Het nieuwe model kwam in het voorjaar van 2020 op de markt en blijkt helemaal vernieuwd en ruimer en ook nog comfortabeler te zijn geworden. Zo heeft deze versie een infotainmentsysteem en een digitale of virtual cockpit. Het instrumentenpaneel kan met elke lichtinval alle autofuncties scherp weergeven. Ook de navigatie is desgewenst direct in het zicht in de virtual cockpit te plaatsen.
Met opties kun je de auto nog verder uitbreiden..

Seat Leon leasen

Private lease

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Seat Leon​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst.

Full Operational Lease

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Seat Leon. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal.

Financial Lease

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op.

Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Laat anderen meelezen

Deel dit artikel via Social Media

De Seat Leon: sportief, praktisch, strakke lijnenDe Seat Leon is de perfecte hatchback die je van A naar B brengt. Een sportieve, praktische auto

Meer nieuws?

Lees andere artikelen

Volkswagen Taigo

Seat Arona

Cupra Formentor