https://harriedijk.nl/
automaatbak spoelen

Automaatbak spoelen

Schakelt uw automaat slecht? Maar liefst 70% van de klachten met een automatische transmissie worden veroorzaakt door vervuiling binnen de automaat.

Herkent u één van de onderstaande problemen?

  • Slecht schakelen
  • Bonken tijdens het rijden
  • Slippen van de koppeling
  • Een hoger brandstofgebruik dan normaal.

Dan adviseren we u om uw automaatbak te spoelen. Een automaatbak spoelen (ook wel flushen) en verversen hoort bij het periodieke onderhoud van uw auto. Het voorkomt zelfs hoge reparatiekosten!

Bij het spoelen van de automaatbak, wordt niet alleen de olie ververst maar worden ook vreemde deeltjes opgevangen in een speciaal filter. Wanneer u alleen de olie van de tranmissie bijvult worden deze deeltjes niet opgevangen en is de kans groot dat deze gaan rondzwerven in de automaatbak, waar ze vervuiling en zelfs schade op kunnen leveren.

Uw specialist voor het automaatbak spoelen

Autobedrijf Harrie Dijk is heeft alle apparatuur in huis om alle problemen met de automaatbak op te lossen. De monteurs van Harrie Dijk zijn specialisten als het gaat om het spoelen van de automaatbak. De kosten voor het verversen of flushen van de automaat kan al vanaf 185 euro tot 400 euro. Vraag een vrijblijvende offerte op bij Autobedrijf Harrie Dijk!

Vraag een offerte aan voor het spoelen van de automaatbak