https://harriedijk.nl/
2 - 3 min. read
10 feb, 2022

Een elektrische auto: doordacht en duurzaam
Het aanbod van elektrische auto’s is de afgelopen jaren flink toegenomen. In alle prijsklassen.  Onze verkoopmedewerker Donny Luierweert vertelt: ‘Zo’n 80 à 90 % van de onze huidige voorraad auto’s is een benzineauto, maar er is een verschuiving gaande van het aandeel benzineauto’s naar het aandeel hybride en elektrisch rijden. Sommige merken hebben zelfs uitgesproken dat ze vanaf 2030 alleen elektrisch willen rijden.’
Een elektrisch of hybride auto is meestal met automaat; we zien haast geen andere combinatie meer.

Vooral zakelijk rijden


Veel zakelijke rijders kiezen tegenwoordig voor een elektrische auto. Dit komt ook doordat veel bedrijven een milieuplan hanteren, wat het gemakkelijker én aantrekkelijker maakt voor medewerkers om elektrisch te gaan rijden.

Actieradius wordt steeds groter

Nu varieert de actieradius van elektrische auto’s van zo’n 200 km tot 450 km. Dat hangt af van de zwaarte van de auto, het accupakket en of het heel koud is (waardoor je de (stoel)verwarming flink aanzet).
Voor veel mensen wordt het elektrisch rijden pas interessant als ze zo’n 700 à 800 km achter elkaar kunnen rijden. Maar als u vooral in uw eigen omgeving rondrijdt, kan een elektrische auto een interessante aankoop zijn.
Het opladen van de accu van de elektrische auto gebeurt door het aansluiten een laadkabel op een laadpaal. Er zijn gewone laadpalen (bij mensen thuis en bij kantoren) en snellaadpalen (langs de snelweg). Thuis opladen is voor veel mensen prettig; het tanken bij een tankstation is dan niet meer nodig.
Lees hier over het opladen van een elektrische auto

Of toch hybride?

Mogelijk is een hybride auto ook interessant voor u. Kijk dan even hier


Elektrische auto leasen

Private lease

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe automaat​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst.

Full Operational Lease

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe automaat. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal.

Financial Lease

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op.

Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Laat anderen meelezen

Deel dit artikel via Social Media

Een elektrische auto: doordacht en duurzaamHet aanbod van elektrische auto’s is de afgelopen jaren flink toegenomen. In alle prijsklassen.  Onze verkoopmedewerker Donny Luierweert vertelt:

Meer nieuws?

Lees andere artikelen

Hybride

SUV

Hatchback