https://harriedijk.nl/
3 - 4 min. read
13 jan, 2022

De Cupra Formentor: bravoure en uitgesproken design
De Cupra Formontor is een krachtige cross-over coupé. Deze auto heeft een strakke look met vloeiende lijnen en opvallende details, zoals een agressieve spoiler en bijpassend front.
Het is een mooi model tussen klassieke hatchback en SUV in. En daarmee interessant voor een bredere doelgroep.

Cupra Formentor

Opvallende en aantrekkelijke auto

De Spaanse agressie en het uitgesproken design van de Cupra Formentor leveren best wel wat bravoure op. En dat past wel bij een merk met grote ambities. Het is een opvallende auto die ook bij onze medewerkers wel reacties oproept.
Onze verkoopmedewerker Donny Luierweert over de Cupra Formentor: ‘Dit is iets nieuws met een vertrouwde basis. Een echte liefhebber van mooie auto’s koopt wel een Cupra. Ook de inruilauto’s van klanten die bij ons een Cupra hebben gekocht zijn liefhebbersauto’s. Dat is best wel typisch!
‘De Cupra Formentor is een mooie, opvallende auto’, vindt onze autotechnicus Yvar Hallink. ‘Dat hoekige geeft een stoere uitstraling. Toen ik deze uitprobeerde en even mee naar huis nam, kwam de buurman naar buiten om ‘m te bekijken.’ Werkplaatschef Roy Klein Herenbrink vult aan: ‘De Cupra Formentor heeft iets wat een andere auto niet heeft. Je ziet ze nog niet zoveel, het is een vrij nieuw merk en in Nederland wat duurder. Exclusief.’
Raymond Klein Koerkamp van de werkplaatsreceptie: ‘Ik hou van grote auto’s. Die Cupra, dat zijn heel sportieve auto’s. De auto’s die we hadden waren zo weer weg, sommige zijn zelfs ongezien verkocht. Dan zagen mensen ze wel goed op onze website op een filmpje, dat we met onze fotostudio met draaischijf maakten.’

Cupra is een van de merken van de Volkswagen Group (VAG-groep). In elke Cupra zit dan ook de vertrouwde techniek van Volkswagen. Misschien dat dat de keus net iets gemakkelijker voor u maakt?

Cupra Formentor

Regelmatig een Cupra Formentor in ons aanbod

We hebben regelmatig een Cupra Formentor in de verkoop. Soms hebben we een benzineauto staan, een andere keer een hybride. Wij krijgen ze goed uitgevoerd, opties zoals adaptieve cruise control en winterpakket zit er 9 van de 10 keer op.
Als u geïnteresseerd bent, hou dan onze website of de facebookpagina in de gaten.
De auto’s die we binnenkrijgen zijn vaak nieuw of bijna nieuw. Doordat we deze met korting kunnen inkopen, is de aanschafprijs voor u ook een stuk aantrekkelijker dan de nieuwprijs. Op de nieuwe en bijna nieuwe auto’s zit vaak nog fabrieksgarantie. Omdat we aangesloten zijn bij BOVAG kunnen we u ook de BOVAG-garantie bieden.

Cupra Formentor leasen

Private lease

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Cupra Formentor​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Full Operational Lease

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Cupra Formentor. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal.

Financial Lease

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op.

Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Laat anderen meelezen

Deel dit artikel via Social Media

De Cupra Formentor: bravoure en uitgesproken designDe Cupra Formontor is een krachtige cross-over coupé. Deze auto heeft een strakke look met vloeiende lijnen en

Meer nieuws?

Lees andere artikelen

Volkswagen Taigo

Seat Arona

Seat Leon