https://harriedijk.nl/
2 - 4 min. read
21 jan, 2022

De Seat Arona: overzicht, rijcomfort, interessante prijs
De Seat Arona is een compacte cross-over/hatchback met een hogere zit, waardoor je meer overzicht hebt en meer rijcomfort. De Seat Arona is ontwikkeld op basis van de Seat Ibiza en sinds 2017 op de markt.

Vernieuwd, betrouwbaar, startklaar

Wilt u graag een compacte, niet te grote auto, maar wel de voordelen van een SUV? Dan kan de Seat Arona een slimme keus zijn. Deze auto heeft een hoge instap, is betrouwbaar en rijdt fijn. Donny Luierweert, onze verkoopmedewerker: ‘Klanten kiezen vaak voor de Seat Arona als ze last hebben van fysieke ongemakken, zoals rugpijn. De stoelen zijn goed, je zit hoog en als je dan ook nog een automaat hebt, rij je heel prettig.
Daarnaast is het prijstechnisch een aantrekkelijke auto.’

Onze ervaring is dat Seatrijders graag opnieuw Seat rijden, er vaak verknocht aan zijn. We zien dan ook wel de switch van een Seat Ibiza naar een Seat Arona, vanwege de goede ervaringen die ze met Seat hebben. Later horen we vaak dat ze heel tevreden over de Seat Arona zijn.

Nieuw, bijna nieuw of tweedehands

Nieuw, bijna nieuw of tweedehands
Op onze facebookpagina schrijven we ook over de auto’s die we in de verkoop hebben. We prezen daar de Seat Arona aan als ‘Verleiding op vier wielen’. Misschien dat u er door de informatie op deze pagina ook toe verleid wordt om eens een Seat Arona te bekijken?
We hebben vaak bijna nieuwe auto’s, naast nieuwe en tweedehands auto’s. Is het nieuwe er net af, dat levert u dat een interessant prijsvoordeel op ten opzichte van de nieuwprijs.
Hier kunt u zien welke Seat Arona’s we momenteel in ons aanbod hebben.
Bij aankoop kunt u kiezen uit verschillende garantiemogelijkheden, waaronder de BOVAG-garantie.

Seat Arona leasen

Private lease

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Seat Arona​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Full Operational Lease

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Seat Arona. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal.

Financial Lease

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op.

Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Laat anderen meelezen

Deel dit artikel via Social Media

De Seat Arona: overzicht, rijcomfort, interessante prijsDe Seat Arona is een compacte cross-over/hatchback met een hogere zit, waardoor je meer overzicht hebt en meer

Meer nieuws?

Lees andere artikelen

Volkswagen Taigo

Seat Leon

Cupra Formentor