https://harriedijk.nl/
pechhulp

Mobiliteitsgarantie

Betrouwbaar onderweg met gratis Pechhulp

Pech onderweg, daar zit niemand op te wachten. Het kan iedereen overkomen, maar het komt nooit uit. U kent het misschien wel, u bent onderweg met de auto en opeens gaat er een lampje branden in het dashboard, u krijgt een lekke band of de auto stopt er opeens mee. Dit is erg vervelend, zeker wanneer u op tijd op uw bestemming wilt zijn.

Verklein het risico op pech.
Verklein de kans op pech onderweg door uw auto goed te onderhouden. Niet alleen voor de auto, maar ook voor uw portemonnee is goed onderhoud belangrijk. U voorkomt dure reparatiekosten door tijdig onderhoud.

Bij elke grote onderhoudsbeurt en alle voortgeschreven onderhoud ontvangt u van ons een gratis mobiliteitspas. Met deze pas heeft u recht op pechhulp binnen Nederland bij autopech onderweg. Mocht u autopech krijgen, dan helpt Harrie Dijk u weer op weg.

Heeft u zojuist uw droomauto aangeschaft bij Harrie Dijk? Ook bij aankoop van een auto krijgt u een gratis mobiliteitspas!

Pechhulp alarmcentrale

Als u autopech heeft kunt u bellen naar de pechhulpservice. De pechhulp alarmcentrale helpt u snel weer op weg en kijkt naar een passende oplossing. Dit kan technisch advies zijn of wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulp naar u toe. Bij pech, in binnen en buitenland staan wij 24/7 voor u klaar. Wilt u ook pechhulp in Europa? tegen een meerprijs van €15,- heeft u ook pechhulp binnen Europa.

Als u uw onderhoud laat uitvoeren door Harrie Dijk dan kunt u één jaar onbezorgd rijden. Doet u na een jaar weer een grote onderhoudsbeurt bij Harrie Dijk, dan wordt uw mobiliteitspas verlengt. Ga zeker en vertrouwd op weg met de mobiliteitsgarantie van Harrie Dijk.

Wat te doen bij autopech?

Als u pech heeft met de auto, zorg er dan voor dat u de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet. Het liefste in de berm. Doe de alarmlichten van de auto aan en draai de wielen zo ver mogelijk naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten. Stap aan de rechterkant van de auto uit. Bel de pechhulp alarmcentrale op 088-8778087.

Wilt u gebruik maken van de mobiliteitsgarantie van Harrie Dijk? Maan dan snel een afspraak voor een onderhoudsbeurt.

De voordelen van de mobiliteitspas van Harrie Dijk

  • Behoudt uw mobiliteitsgarantie
  • Onbezorgd rijden met de Harrie Dijk mobiliteitsgarantie
  • VHD alarmcentrale
  • De pechhulp alarmcentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Vraag direct een offerte voor de mobiliteitspas aan