https://harriedijk.nl/

Kleine of grote onderhoudsbeurt

Soorten onderhoud

Is uw auto toe aan onderhoud? Dan helpen wij u bij autobedrijf Harrie Dijk graag. Autobedrijf Harrie Dijk is een universele garage. Dit betekent dat we u kunnen helpen met het onderhoud van alle types en merken auto’s. Bij ons staan professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis om uw auto vakkundig te repareren en de juiste diagnose snel te stellen.

onderhoudsbeurten: de kleine beurt en de grote beurt

distributieriem of distributieketting

Kleine beurt

Bij een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op 30 verschillende punten. Onze monteurs doen dit op basis van een checklist die voorgeschreven is door de fabrikant. Bij een kleine beurt wordt ook het oliefilter vangen en vullen we de vloeistoffen bij in de auto, zoals de motorolie. 

Grote beurt


Bij de grote onderhoudsbeurt wordt uw auto niet alleen van binnen, maar ook van buiten gecontroleerd. In tegenstelling tot de kleine beurt wordt uw auto op 78 punten gecontroleerd. We vervangen het interieur-, lucht en oliefilter. We vullen alle vloeistoffen aan (meer dan een kleine beurt).

Mochten er tijdens het uitvoeren van de checklist mankementen of versleten onderdelen ontdekt worden, dan nemen we meteen contact met u op over de reparatie tijd- en kosten

Vraag direct een offerte aan voor een onderhoudsbeurt