https://harriedijk.nl/
rittenregistratie

Rittenregistratie

Wilt u uw ritten automatisch laten registreren? Wij helpen u graag met het inbouwen van de automatische registratie. Als er geen bijtelling wordt betaalt voor het privé gebruik van de zakelijke auto, verplicht de belastingdienst een kilomterregistratie bij te houden. Harrie Dijk helpt u graag bij het inbouwen van een registratiesysteem in uw auto.

Waarom rittenregistratie inbouwen?
Het handmatig documenten van uw gemaakte ritten kost veel administratieve rompslomp. Wilt u geen bijtelling betalen of wilt u minder administratieve rompslomp? Dan is het gebruik van een automatische registratie erg handig. Het rittenregistratiesysteem (RSS) zorgt dat de kilometers die gereden zijn automatisch worden bijgehouden en neemt u daarmee veel werk uit handen.

Waarom uw ritten registeren?

Wanneer de belastingdienst om de ritgegevens vraagt, kunt u met het registratiesysteem eenvoudig laten zien hoeveel kilometer u privé of zakelijk hebt gereden. 

Autobedrijf Harrie Dijk is specialist in het inbouwen en bouwt uw ritten registratiesysteem eenvoudig voor u in. Maak direct een afspraak door het formulier op de website in te vullen.

Vraag een offerte aan voor het inbouwen van een automatische rittenregistratie