https://harriedijk.nl/
trekhaak monteren

Trekhaak monteren

Wanneer u op vakantie gaat met de caravan of fiestendrager is een trekhaak onmisbaar. Harrie Dijk in Hellendoorn is hét adres voor het monteren van een trekhaak voor uw auto.

Verschillende soorten trekhaken
Wanneer we een trekhaak aan uw auto monteren, hebben we te maken met een aantal voorwaarden.
– De trekhaak moet duidelijk bevestigd worden aan het chassis van de auto.
– De kentekenplaat moet zichtbaar zijn
– De elektronica volgens instructies worden aangelegd.

Wanneer de montage van de trekhaak niet aan de voorwaarden voldoet, dan kunnen er storingen ontstaan in uw auto. Elk jaar worden onze specialisten jaarlijks bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van alle kennis. 

U heeft keuze uit verschillende soorten trekhaken.
– Vaste trekhaak
– Wegdraaibare trekhaak
– Afneembare trekhaak.

Gaat u vaak gebruik maken van de trekhaak? Dan adviseren wij om een vaste trekhaak te nemen. Vaste trekhaken zijn het meest voordelig en direct klaar voor gebruik. Een vaste trekhaak is dus altijd zichtbaar op de auto. Bij een afneembare of wegdraaibare trekhaak, heeft u dit probleem niet. Het nadeel van een afneembare of wegdraaibare trekhaak is dat deze niet altijd beschikbaar is voor alle type auto’s. Wij helpen u graag met het geven van advies over de juiste trekhaak.

Voor een fietsendrager of aanhangwagen is een 7-polige stekker voldoende. Gaat u de trekhaak gebruiken voor een caravan met constant stroomdraad (om bijvoorbeeld een koelkast te voeden), dan heeft u de 13-polige stekker nodig. Harrie Dijk adviseert u graag bij het trekhaak monteren.

Maak direct een afspraak voor trekhaak monteren