Renault Megane Estate

Een zeer jong gebruikte Renault Megane? Dat biedt pas echt voordelen. De Renault Megane's van het bouwjaar 2019 die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn circa €7.000,- onder de nieuwwaarde.

Renault Megane Estate 

Met zijn gestroomlijnde flanken, robuuste schouders, hightech cockpit en geraffineerde details, blijft de nieuwe MEGANE Estate trouw aan zijn imago van sterke stationwagen. Door goed gebruik te maken van de combinatie tussen design, comfort en veiligheid.

Deze Renault's komen uit 2019 en zijn zo goed als nieuw, met kilometerstanden circa 20.000 kilometer tot 45.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Megane's iets voor jou?

Waarom deze Renault Megane's?

In Nederland rijden er momenteel erg veel Renault Megane's. En dat is niet voor niets, want een megane is een uitstekende keus in het station (familieauto) segment. Wist u dat de Renault Megane de langste laadruimte heeft in zijn segment?  Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Megane's dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De autos zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De Megane's wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Renault Megane Leasen

Private lease al vanaf €399,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Megane, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Renault Megane vanaf €359,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf €329,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Renault Megane. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt al vanaf €329,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf €208,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over private lease Meer over Operational Lease Meer over financial lease