Renault Clio Estate

De charmes van de Renault Clio met zijn sensuele rondingen zijn onweerstaanbaar. De nieuwe grille en het ongekende lichtdesign geven de voorkant een nog stoerdere uitstraling. Geen ander model in zijn klasse bezit zoveel persoonlijkheid. Met de Clio wordt elke dag intenser.

Een zeer jong gebruikte Renault Clio dat biedt pas echt voordelen. De Renault Clio's van het bouwjaar 2019 die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn circa €6.000,- onder de nieuwwaarde.

Gevoel voor detail

De Renault Clio is niet alleen verleidelijk. De techniek en het comfort aan boord zorgen voor nieuwe sensaties. Ontdek de innovatieve en intuïtieve online voorzieningen van het R-LINK multimedia en navigatie-systeem.

De verfijnde bekleding, het lederen stuurwiel en de exclusieve afwerking bepalen de sfeer van het comfortabele interieur. Beleef tijdens elke rit deze uiterst verleidelijke ambiance.

Deze Renault's komen uit 2019 en zijn zo goed als nieuw, met kilometerstanden circa 20.000 kilometer tot 30.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Clio's iets voor u?

Waarom deze Renault Clio's?

In Nederland rijden er momenteel erg veel Renault Clio's. En dat is niet voor niets, want een clio estate is prijstechnisch de beste keus in het station segment. Wanneer u kiest voor één van deze fraaie Clio's dan profiteert u van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De autos zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De Clio's wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Renault Clio Estate Leasen

Financial Lease al vanaf €150,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Financial Lease