Volkswagen ID.3 met 8% bijtelling

De volledig elektrische Volkswagen ID.3's die worden aangeboden bij Harrie Dijk Autoservice zijn van het bouwjaar 2020 en hebben een kilometerstand tussen de 14 en 50. Wij leveren de eerste drie gelimiteerde uitvoeringen: De ID.3 1ST, de ID.3 1ST Plus en de ID.3 1ST Max.

Na de Kever en de Golf start de ID.3 nu een nieuw tijdperk in de geschiedenis van Volkswagen: het tijdperk van de uitstootvrije mobiliteit. Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

Licht met IQ

Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Dat comfort bieden de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen van de ID.3. Die passen zich automatisch en razendsnel aan iedere situatie aan. Zelfs het grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen, zodat je nooit per ongeluk tegenliggers verblindt. En, niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens goed uit. De ID.3 is standaard uitgevoerd met de slimme IQ.DRIVE features, zoals lane assist en adaptieve cruise control

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De platte accu's zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

Deze Volkswagen ID.3's hebben een eerste registratie in 2020 gehad en zijn nieuw bij ons geleverd.. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie. Hierbij willen wij de zakelijke fiscale voordelen toelichten en daarnaast het voordeel voor de particulier wat betreft de subsidie toelichten

De voordelen van deze Volkswagen ID.3's voor de zakelijke rijder

In de onderstaande kolom is het maandelijkse voordeel van een 2020 registratie ten opzichte van een 2021 registratie weergegeven. Dit is op basis van een belastingschaal van 37,35% (bij een belastingschaal van €49,50 zijn de voordelen nog groter.

Uitvoering

Bijtelling 2020

Bijtelling 2021

Voordeel per maand

First

€ 93,-

€ 140,-

€ 47,-

First Plus

€ 108,-

€ 179,-

€ 71,-

First Max

€ 118,-

€ 212,-

€ 94,-

De Milieu-investeringsaftrek (MIA)

Naast het betalingsvoorstel is er een extra belastingvoordeel, namelijk de Milieu-investeringsaftrek. Dit is een extra aftrekpost van 13,5%. Dit levert afhankelijk van de situatie van het bedrijf een extra belastingvoordeel van indicatief €2.673,- op.

De voordelen voor de particulier

Vanuit de overheid is een subsidie beschikbaar voor de elektrische auto. Echter is het "subsidiepotje" voor de nieuwe auto ieder jaar vrijwel direct op. Voor de gebruikte auto of auto met registratie geldt overigens nog wel steeds een aankoopsubsidie van €2.000,- voor de elektrische auto. Dit voordeel geldt ook voor de ID.3's die wij aanbieden.

Volkswagen ID.3 leasen

Financial Lease al vanaf €358,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Financial Lease

Onze voorraad: Volkswagen ID.3

Bekijk alle ID.3's