Volkswagen T-Cross

Niet in één woord te vatten

Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat je ook onderneemt, de T-Cross staat voor je klaar. De veelzijdigheid van onze nieuwste SUV past helemaal in jouw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

Een zeer jong gebruikte Volkswagen T-Cross? Dat biedt pas echt voordelen. De Volkswagen T-Cross van 2020 die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn circa €8.000,- onder de nieuwwaarde.

Een blikvanger in je interieur: De decorinleg strekt zich uit van het instrumentenpaneel naar de voordeuren, met naadloze overgangen. De indirecte omgevingsverlichting zorgt voor een frisse uitstraling. Het praktische opbergvak onder de armsteun tussen de voorstoelen is meer dan een verstelbare armleuning. Je kan er van alles in kwijt, zoals zakdoekjes of frisdrank. Handig voor de passagiers achterin: aan de achterkant van de armsteun zitten twee USB-poorten. In de uitvoering Style biedt je nieuwe T-Cross je alle comfort die je nodig hebt. Bijvoorbeeld met de stoelen voor, ze zitten heerlijk en zijn prettig voor je rug. Met de optionele geïntegreerde stoelverwarming hoef je je geen zorgen te maken dat het koud wordt en voor de warme dagen heb je de automatische airconditioning ‘Climatronic’ aan boord.

Deze Volkswagen T-Cross's komen uit 2020 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden circa 3.000 kilometer tot 12.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2022. Is één van deze T-Cross iets voor jou? 

Waarom deze T-cross ?

Iedereen kijkt om wanneer je een T-cross ziet rijden. En dat is niet voor niets, want een T-Cross is een uitstekende keus in het compacte SUV segment. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Volkswagen T-Cross dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2022

✔️  De T-Cross wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Volkswagen T-Cross Leasen

Private lease al vanaf €,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe T-Cross​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Volkswagen T-Cross vanaf €,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf €,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Volkswagen T-Cross. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt al vanaf €,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf €,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease