Seat Arona

De stijlvolle Seat Arona beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. De SUV is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke trips.

Een zeer jong gebruikte Seat Arona Xcellence? Dat biedt pas echt voordelen. De Seat Arona van 2019 die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn circa €5.000,- onder de nieuwwaarde.

Van voor tot achter, van kop tot teen; de SEAT Arona heeft geen tekst en uitleg nodig. Dus hebben wij het niet over fraaie 17 inch velgen, brutale belijning of dynamische details. Vanzelfsprekend een grille met chroom accenten. Hogere zit, beter zicht. Dus stap in. Waar ga je naartoe?

De nieuwe SEAT Arona heeft krachtige Full-LED koplampen en LED-achterlichten. Grootse plannen vragen om alle ruimte. Met bedieningsgemak binnen handbereik. Met zijn 400 liter bagageruimte genoeg om de auto te vullen. 

Deze Seat Arona's komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden circa 5.000 kilometer tot 12.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Arona's iets voor jou? 

Waarom deze Seat Arona's ?

Iedereen kijkt om wanneer je een Seat Arona ziet rijden. En dat is niet voor niets, want een Arona is een uitstekende keus in het compacte SUV segment. De Arona is zelfs uitgeroepen tot lesauto van het jaar 2020. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Seat Arona's dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De Arona's wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Seat Arona Leasen

Private lease al vanaf €399,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Focus​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Ford Focus vanaf €399,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf €369,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Ford Focus. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt al vanaf €369,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf €277,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease