https://harriedijk.nl/

Alles over Cupra

Cupra: snel, sportief en modern
Alle Cupra’s zien eruit zoals mensen auto’s graag willen hebben. Ze zijn sportief, hebben mooie lijnen en tonen een eigen identiteit. Het zijn absoluut geen saaie auto’s.
Cupra’s zijn heel nieuw, het merk is in 2018 op de markt gebracht, maar komt voort uit de Seat Sport. Daarmee zijn het auto’s van de Volkswagen Groep, de VAG Group. Dus de kennis van auto’s zit er wel in.

Goed over nagedacht
Cupra is een Spaans merk en dat merk je: je ziet de passie erin terug. Ze geven veel rijplezier, want ze zijn snel, sportief en je zit lekker in de stoelen. Er is gewoon goed over nagedacht. Eigenlijk wel grensverleggend. 
Onze verkoopmedewerker Donny Luierweert: ‘Dit zijn auto’s die je moet voelen, ze doen wat met je. Je blijft naar een Cupra kijken. Als deze auto’s langsrijden, kijkt iedereen ernaar. Ik vind bijvoorbeeld de Cupra Formentor een echte nekbreker.’ Daarbij komt: alle opties en gebruiksgemakken die je tegenwoordig kunt verwachten van een auto zitten in een Cupra. Ook heeft een Cupra verschillende rijmodules, onder meer de comfortstand, sportstand en ecostand.
Het was in eerste instantie een gok van Harrie Dijk om deze auto te gaan verkopen. ‘Maar de eerste Cupra die we hadden staan, was zo weg’, vertelt Donny. ‘De klant die de Cupra kocht, had al een goed uitgevoerde T-roc. De overstap was zo gemaakt.’

Cupra is een Spaanse autofabrikant van sportieve auto’s. Het is een zelfstandig merk dat is afgeleid van de Seat. Cupra valt onder de Volkswagen Groep, de VAG-groep. Dit is de grootste autofabrikant van Europa en maakt naast Cupra de merken Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche.

Al jaren uw vertrouwde partner

Nieuwe of bijna nieuwe Cupra’s

Harrie Dijk heeft regelmatig Cupra’s in het aanbod. Dan gaat het om vaak om auto’s die nieuw of bijna nieuw zijn. Omdat we deze vaak met kortingen kunnen inkopen, kunt u deze mooie auto’s ook bemachtigen voor een leuke, lagere prijs. Ook als u een occasion bij ons koopt, zult u merken dat u een aantrekkelijke prijs betaalt voor een betrouwbare aankoop.
Bekijk hieronder de Cupra’s die we nu aanbieden en verwachten.
We zijn aangesloten bij BOVAG en kunnen u de BOVAG-garantie. Nieuwe en bijna nieuwe auto’s hebben nog de fabrieksgarantie.

Welke modellen zijn er momenteel:
Cupra Born 100% elektrisch, Cupra Formentor E-HYBRID, Cupra Leon E-HYBRID, Cupra Leon Sportstourer E-HYBRID

Nieuw in onze showroom

Bekijk onze meest recente Cupra’s

Al jaren uw vertrouwde partner

Uw auto kopen bij Harrie Dijk

Harrie Dijk staat al meer dan 25 jaar bekend om zijn persoonlijke aandacht voor klanten en professionele, kwalitatieve aanpak. Bij ons vindt u een ruim aanbod van verschillende merken en type auto’s. Met Harrie Dijk bent u betrouwbaar onderweg.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Autobedrijf Harrie Dijk heeft uw droomauto op voorraad. Het occasion aanbod bevat onder andere topmerken zoals Audi, BMW, en Ford. Bekijk de voorraad op onze website of kom langs! Ons team staat klaar om u goed en betrouwbaar advies te geven. Harrie Dijk vindt het belangrijk dat u betrouwbaar onderweg bent in een auto die bij u past.

Liever uw nieuwe auto leasen? Dijk lease heeft een uitgebreid lease aanbod voor particulieren, bestaand uit (zeer jong) gebruikte auto’s. Bent u ondernemer? Ook dan helpt Dijk Lease u graag. Gemak en zekerheid staan voorop.