Vakantiecheck auto

Vakantiecheck

Gaat u met de auto op vakantie? Tijdens een vakantie met de auto, wordt er veel van uw auto verwacht. Er wordt veel van uw auto gevraagd als u rijdt met warme temperaturen of door de bergen rijdt. Doe daarom voor vertrek de vakantiecheck bij Autobedrijf Harrie Dijk en ga met een goed gevoel op weg!
Met een vakantiecheck bij autobedrijf Harrie Dijk is de kans veel kleiner dat u pech krijgt op vakantie. Tijdens de vakantiecheck wordt uw auto gecontroleerd op minimaal 46 punten. Mocht autobedrijf Harrie Dijk problemen tegenkomen tijdens de vakantiecheck, dan wordt er gelijk contact met u opgenomen. Geen reparaties zonder overleg met u!


Tijdens de vakantiecheck wordt er bijvoorbeeld gekeken of de verlichting nog naar behoren werkt, het profiel op de banden, of de vloeistoffen nog voldoende aanwezig zijn en of het remsysteem nog conform de richtlichten functioneert.
Autobedrijf Harrie Dijk gebruikt voor (eventuele) werkzaamheden alleen onderdelen van originele kwaliteit. Kwaliteit en zekerheid staan hoog in het vaandel bij Autobedrijf Harrie Dijk in Hellendoorn.

 

Vragen?

Vraag direct een offerte aan voor een vakantiecheck