Trekhaak monteren

Trekhaak monteren bij Autobedrijf Harrie Dijk in Hellendoorn

Trekhaken zijn enorm handig, mocht u op vakantie willen met een caravan of met een fietsendragen, dan is een trekhaak echt onmisbaar. Autobedrijf Harrie Dijk is hét adres voor het monteren van een trekhaak voor uw auto. Afhankelijk van uw auto kunt u kiezen voor een afneembare trekhaak, vaste trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. De medewerkers van Harrie Dijk adviseren u graag over de juiste trekhaak voor uw auto.

Trekhaak montage

Aan het monteren van een trekhaak zit een aantal voorwaarden. De trekhaak moet deugdelijk bevestigd worden aan de chassis van de auto, de kentekenplaat zichtbaar en de elektronica volgens instructies worden aangelegd. Als de montage niet aan de voorwaarden voldoet, dan kunnen er storingen ontstaan in uw auto. Om kwaliteit te garanderen, worden de specialisten jaarlijks bijgeschoold

Verschillende types trekhaken

U heeft keuze uit een vaste, wegdraaibare en afneembare trekhaken. Wilt u vaak gebruik maken van uw trekhaak? Dan adviseren wij een vaste trekhaak. Deze is het voordeligst en zijn altijd klaar voor gebruik. Houd er wel rekening mee dat dit type altijd zichtbaar is. Bij een afneembare of een wegdraaibare, heeft u dit probleem niet. Echter, zijn deze niet beschikbaar voor alle type auto’s. Laat u goed adviseren door ons.

Bij de keus tussen een 7-polige en 13-polige stekker is het bepalend waarvoor u de trekhaak gaat gebruiken. Voor een fietsendrager of aanhangwagen voldoet een 7-polige stekker. Gaat u de trekhaak gebruiken voor een caravan met constant stroomdraad (om bijvoorbeeld een koelkast te voeden), dan heeft u de 13-polige stekker nodig.

Wilt u meer informatie over het monteren van een trekhaak?

Vraag direct een offerte aan voor het monteren van een trekhaak