ŠKODA KAROQ Sportline Business Automaat

De ŠKODA KAROQ's die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn van het bouwjaar 2021 en hebben rond de 1000 kilometer op de teller staan. Ook hebben de ŠKODA KAROQ's een fabrieksgarantie tot 2023. De ŠKODA's zijn werkelijk als nieuw en zitten qua prijs circa €4000,- onder de nieuwaarde.

De ŠKODA KAROQ's die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn van het bouwjaar 2021 en hebben rond de 1000 kilometer op de teller staan. Ook hebben de ŠKODA KAROQ's een fabrieksgarantie tot 2023. De ŠKODA's zijn werkelijk als nieuw en zitten qua prijs circa €4000,- onder de nieuwaarde.

Sportieve looks met een sportieve inborst. De KAROQ SPORTLINE verleidt je niet alleen met zijn onderscheidende design en donkere interieurtinten, maar versterkt de rijervaring ook nadrukkelijk met sportieve eigenschappen. Het interieur herbergt sportstoelen voorin met geïntegreerde hoofdsteun en lendensteun. De bekleding met ThermoFluxfunctie, die daarmee beter ademt, biedt maximaal comfort bij alle temperaturen. De carbonafwerking in de portierpanelen en de zwarte hemelbekleding versterken de sportieve ambiance in het interieur

Lees meer Lees minder

Onze avontuurlijke SUV

De ŠKODA KAROQ is in alles voorzien van een avontuurlijk en strak design. De hoge zit, de ruimte, het optimale zicht en de uitgebreide infotainmentsystemen tekenen deze complete SUV. Met zijn rij-assistenten en features kan de KAROQ je op ieder terrein veilig thuisbrengen. Zo is de KAROQ standaard voorzien van Navigatie, Cruise Control en Automatische Airconditioning. Daarbij combineert het nieuwe interieurconcept uitstekende functionaliteiten met hoogwaardige materialen. De KAROQ laat je genieten van een avontuurlijk design, een natuurlijk gevoel van veiligheid en praktisch gebruik van ruimte.

De bagageruimte van de KAROQ biedt veel ruimte en is voorzien van praktische elementen die helpen om de auto opgeruimd en netjes te houden en om spullen veilig te vervoeren. De auto heeft een gedeelte achterbank (40:60) en biedt 521/1.630 liter aan bagageruimte

We hebben de auto veranderd in een cockpit. Het fraaie en praktische digitale display geeft je alle informatie die je nodig hebt en toont de informatie daar waar je deze het meest nodig heeft – recht voor je.

Deze Skoda Karoq's komen uit 2021 en zijn zo goed als nieuw, met kilometerstanden van circa 1000. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2023. Is één van deze Karoq's iets voor u?

Waarom deze Skoda Karoq?

Wanneer u kiest voor één van deze fraaie Karoq's dan profiteert u van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De autos zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2025

✔️  De Karoq's worden standaard afgeleverd zonder hierbij een meerprijs voor te betalen!

De Slimmigheden van de KAROQ

Travel Assist

Deze verkeersbordenherkenning werkt via het navigatiesysteem en een slimme camera, en herinnert u onder meer aan de snelheidslimieten en inhaalverboden. 

Lane Assist

Prettig, een auto die altijd een oogje in het zeil houdt. De KAROQ blijft automatisch netjes binnen de wegmarkeringen van de rijbaan.

Adaptive Cruise Control (ACC)

De adaptieve cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger. 

Navigatiesysteem

Het 3D-navigatiesysteem Columbus heeft een 9.2 Inch beeldscherm met een comfortabele touchbediening. Het biedt een groot aantal functies, waaronder Bluetooth, het Smart-Link-systeem en App Connect. 

Virtual Cockpit

De Virtuel Cockpit toont gegevens van de boordcumputer in de combinatie met andere informatie, zoals de navigatie.

Onze voorraad: Skoda Karoq