Peugeot 3008 PureTech Allure

De Peugeot 3008's die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn van het bouwjaar 2019 en hebben rond de 45.000 kilometer op de teller staan.  De jonge gebruikte Peugeot 3008's zien er werkelijk als nieuw uit en zitten qua verkoopprijs circa €12.000,- onder de nieuwaarde. 

Ontdek de 𝐏𝐞𝐮𝐠𝐞𝐨𝐭 𝟑𝟎𝟎𝟖 𝐒𝐔𝐕 met zijn unieke design als een echte 𝐒𝐔𝐕. Hij straalt kracht en verfijning uit, is dynamisch en fraai gelijnd. De moderne, bijzondere Peugeot i-Cockpit en de talloze innovatieve systemen zorgen ervoor dat rijden een puur genot wordt.

Bekijk direct onze Peugeot 3008

De Bijzondere ervaring van de Peugeot I - Cockpit

Aan boord van de Peugeot 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit met zijn hightech innovaties. Het stuurwiel is nog compacter en het grote capacitieve 10 inch HD touchscreen is als een tablet in het midden van het dashboard geplaatst. De PEUGEOT i-Cockpit beschikt afhankelijk van de uitvoering over zes bijzonder elegante pianotoetsen – de “toggle switches” – voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties. U kunt uw smartphone makkelijk koppelen met het scherm inclusief ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto.

Dankzij de efficiënte benzinemotor wordt het rijden een genot. Het exterieurdesign van de 3008 SUV weerspiegelt zijn assertieve karakter. Dankzij een vernieuwende uitstraling heeft deze Peugeot een sterke personaliteit.

Deze jong gebruikte Peugeot 3008's komen uit 2019 en zijn zo goed als nieuw, met kilometerstanden van circa 45.000.  Is één van deze Peugeot's iets voor u?

Waarom deze Peugeot 3008?

Wanneer u kiest voor één van deze fraaie Peugeot 3008's dan profiteert u van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De autos zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2025

✔️  De 3008's worden standaard afgeleverd zonder hierbij een meerprijs voor te betalen!

Uitgelichte Opties

Android - Apple CarPlay

Met Android en Apple CarPlay wordt de navigatie van uw mobiele telefoon rechtstreeks op het scherm van de auto gestreamd. Dit gaat via een kabel, maar bij de nieuwste auto's is een draadloze verbinding ook mogelijk. 

Climate Control (ECC)

Een regelunit regelt de automatische regeling die verantwoordelijk is voor temperatuur en dat natuurlijk de druksensoren de benodigde informatie ontvangt om dit om te zetten om het interieur de ingestelde temperatuur vast te laten houden.

Navigatiesysteem

Het navigatiesysteem heeft een 9.2 Inch beeldscherm met een comfortabele touchbediening. Het biedt een groot aantal functies, waaronder Bluetooth, het Smart-Link-systeem. 

Cruise Control

Korte ritjes, grote reizen, zuinig en relaxed, stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel door. U bedient de cruise control eenvoudig met de knopjes op uw stuur, zonder uw handen van het stuur te halen.

Ons aanbod: Peugeot 3008