Opel Crossland X

Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke flexibiliteit en slimme innovaties is het dé auto voor wie elke dag 100% wil benutten. Zijn aantrekkingskracht heeft hij voor een belangrijk deel te danken aan zijn slimme, hoogwaardige techniek. • Geweldige wegligging • Dynamische rijprestaties •

Een sterkte speler in het compacte SUV segment

Een mooie, praktische auto voor het hele gezin.  Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, cruise control, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, navigatie etc..

Deze Opel's komen uit 2019 en zijn zo goed als nieuw, met kilometerstanden circa 30.000 kilometer tot 52.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Crossland X's iets voor jou?

Waarom deze Opel Crossland X?

In Nederland rijden er steeds meer en meer Opel Crossland X. En dat is niet voor niets, want een Crossland X is een bewezen concurrent in het compacte SUV segment. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Crossland X's dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De autos zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De Opel Crossland X wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Opel Crossland X Leasen

Financial Lease al vanaf €208,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Financial Lease