Hoe werkt het online kopen van een auto?

1. Kies uw auto

Maak uw keuze uit één van ons auto’s. Wij bieden standaard circa 80 auto’s aan die zowel op locatie bezichtigd kunnen worden en online aangekocht kunnen worden.

2. Maak uw garantie- en afleverkeuze

U bepaalt zelf of hoe u de auto afgeleverd wil hebben. U bepaalt zelf of u gebruik wil maken van aanvullende garantie. In het geval dat er geen sprake meer is van fabrieksgarantie adviseren wij wel om hier van gebruik te maken. Tot slot kunt u de auto laten afleveren met een kleine- of grote onderhoudsbeurt.

3. Afhalen of thuisbezorgd?

Ook hier is de keuze echt aan u. Wilt u de auto afhalen in Hellendoorn? Dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Heeft u liever dat wij de auto bij u thuis bezorgen? Dan bieden wij deze service gratis aan!

4. Vul uw gegevens in

Wij zijn een aantal essentiële gegevens nodig om de koopovereenkomst in orde te maken. Daarnaast zijn wij uw rijbewijsnummer en geboortedatum nodig voor de tenaamstelling.

5. Aanbetaling

Bij een online aankoop vragen wij een aanbetaling van 10% van het aankoopbedrag. Na het invullen van alle gegevens ontvangt u van ons een bevestiging met betaallink. Op deze manier kunt u het bedrag eenvoudig overmaken.