Onderhoud

Preventief onderhoud is van essentieel belang voor uw auto. Niets is vervelender dan een auto die u in de steek laat. Om te voorkomen dat uw auto stil komt te staan, is het belangrijk dat u uw auto tijdig laat onderhouden. 
Het is aan te raden om minimaal één keer per jaar voor onderhoud naar de garage te gaan. Autobedrijf Harrie Dijk kan tijdens een onderhoudsbeurt vakkundig de status van uw auto beoordelen. Zo voorkomt u in veel gevallen hoge reparatiekosten en wordt de kans op autopech aanzienlijk verminderd.
Autobedrijf Harrie Dijk is een universele garage, dit houdt in dat het autobedrijf alle types en alle merken kan onderhouden. Professionaliteit en kwaliteit zijn vanzelfsprekend bij Autobedrijf Harrie Dijk. De monteurs die uw auto onderhouden, beschikken over de juiste kennis om de juiste diagnose te stellen. 

Kleine of grote onderhoudsbeurt

U kunt bij Autobedrijf Harrie Dijk terecht voor zowel een grote als een kleine onderhoudsbeurt voor uw auto. 
Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op minimaal 30 punten. Zo wordt gekeken of alle relevante onderdelen nog de juiste conditie hebben zodat u veilig kunt blijven rijden. Naast het oliefilter, wordt de motorolie ververst en worden vloeistoffen bijgevuld.
Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op minimaal 78 punten. Het oliefilter, het luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. 

Vragen?

Vraag direct een offerte aan voor een onderhoudsbeurt