Auto-onderhoud

Bent u een trotse auto-eigenaar? Elke auto, ongeacht nieuw of gebruikt, heeft periodiek onderhoud nodig. Goed onderhoud is van belang voor uw veiligheid en de levensduur van de auto. Daarnaast kunt u flink besparen op hoge reparatiekosten door geregeld een onderhoudsbeurt in te plannen. Om hoge reparatiekosten te voorkomen, is het belangrijk dat u uw auto tijdig laat onderhouden. Kom daarom langs bij Autobedrijf Harrie Dijk voor vakkundig en professioneel auto-onderhoud.

 

Kleine of grote onderhoudsbeurt

Het is aan te raden om minimaal één keer per jaar voor onderhoud naar de garage te gaan. U kunt kiezen uit een kleine of een grote onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto op meer punten gecontroleerd dan bij een kleine onderhoudsbeurt, toch raden wij aan om geregeld een kleine en een grote onderhoudsbeurt in te plannen.

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto van binnen én van buiten nagekeken. De monteurs controleren uw auto op 78 punten. Het olie-, lucht- en interieurfilter worden vervangen. Daarnaast worden ook standaard de vloeistoffen bijgevuld (meer dan bij een kleine beurt). Mochten wij mankementen of versleten onderdelen ontdekken, dan wordt er meteen contact met u opgenomen.

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto gecontroleerd op rond de 30 punten. Hierbij maken de monteurs gebruik van een checklist welke is voorgeschreven door de fabrikant. Zo wordt er naast het vervangen van het oliefilter, de motorolie ververst en worden de vloeistoffen bijgevuld.

 

Alle merken zijn welkom voor professioneel auto-onderhoud

Autobedrijf Harrie Dijk is een universele garage, dit houdt in dat het autobedrijf alle types en alle merken kan onderhouden. Professionaliteit en kwaliteit zijn vanzelfsprekend bij Autobedrijf Harrie Dijk. De monteurs die uw auto onderhouden, beschikken over de juiste kennis om de juiste diagnose te stellen.

Vragen?

Vraag direct een offerte aan voor een onderhoudsbeurt