Koppeling vervangen?

Begint uw koppeling te slippen? Versnelt uw auto nauwelijks als u de koppeling laat opkomen? Dit zijn tekenen dat uw koppeling is versleten. 
Een koppeling kan wel 200.000 km of meer meegaan. De bediening en het soort kilometers wat u maakt, zijn beide een factor voor de levensduur van uw koppeling. Rijdt u veel korte afstanden, staat u vaak in de file of rijdt u veel met een aanhanger of caravan? Dit zijn allemaal omstandigheden die zorgen dat uw koppeling eerder aan vervanging toe is. 

Kom bij twijfel langs bij Autobedrijf Harrie Dijk.

Twijfelt u aan uw koppeling? Maak dan een afspraak bij Autobedrijf Harrie Dijk of kom even langs. Als u lang doorrijdt met een versleten koppeling kunnen andere onderdelen beschadigd raken. In dat geval zullen de kosten vaak hoger uitvallen. In sommige gevallen is het vervangen van de koppeling niet eens nodig en kan de vervanging nog even worden uitgesteld door het opnieuw af te stellen. 

Wat wordt er vervangen?

De koppelingsplaat, het druklager en de drukgroep wordt vervangen bij het vervangen van de koppeling. De monteur van Autobedrijf Harrie Dijk controleert verder de status van de vliegwiel, krukas-, aandrijfas-, en de priest keerringen. Indien één van deze onderdelen defect is, wordt er contact met u opgenomen om de situatie te bespreken. 
Autobedrijf Harrie Dijk werkt uitsluitend met A-kwaliteit onderdelen. 

Vragen?

Vraag direct een offerte aan voor het vervangen van de koppeling