https://harriedijk.nl/
Ford kopen

Alles over Ford

Ford: betrouwbaar, zuinig, functioneel en betaalbaar
De doelstellingen van Ford bij het maken van auto’s zijn: betrouwbaarheid, zuinigheid, functionaliteit en betaalbaarheid. Dat zie je in alle modellen terug. Samen vormen ze een veelzijdig aanbod, waardoor Ford een brede doelgroep aanspreekt.

Blije mensen
Het merk Ford verkopen we graag bij Harrie Dijk. ‘Je kunt er mensen blij mee maken’, vertelt verkoopmedewerker Donny Luierweert. ‘Ford is een gezinsauto, ontworpen voor de functionaliteit: hij brengt je van A naar B, is zuinig in gebruik, comfortabel en gemakkelijk te bedienen met handige fysieke knoppen. Gewoon een van de koplopers in prijs-kwaliteitverhouding.’
Nick Reimink, onze autotechnicus: Een Ford is gemakkelijk bedienbaar, het is voor de hand liggend hoe alles werkt.’

Bekend om betaalbaarheid
Ford is toch wel de meest betaalbare auto, daar zijn ze ook bekend om geworden.
Mensen die al een Ford hebben, kopen vaak weer opnieuw een Ford. Dat doen ze vanwege de betrouwbaarheid van het merk en omdat het financieel aantrekkelijk is.

Ford is een Amerikaans automobielconcern dat auto’s bouwt onder de namen Ford en Lincoln. Henry Ford richtte in 1903 in Detroit de Ford Motor Company op. In 1908 was de T-Ford een van de eerste auto’s die in massaproductie werd gemaakt. De auto’s van Ford worden tegenwoordig over de hele wereld verkocht. Als Amerikaans bedrijf ontwerpt Ford in Europa de auto’s voor Europa en bouwt deze in Duitsland. Ford hecht waarde aan de strategie om één model per segment (autosegment zoals: hatchback, station, SUV) aan te bieden.

ford auto
Al jaren uw vertrouwde partner

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands Ford?

Regelmatig hebben we bij Harrie Dijk een Ford in ons aanbod.
Vaak zijn de auto’s die we aanbieden nieuw of bijna nieuw, wat betekent dat de auto’s net zijn ingereden. Een bijna nieuwe auto bieden we u als occasion aan met een aantrekkelijk prijsverschil ten opzichte van een nieuwe auto.
Soms kopen we nieuwe Fords in met hoge korting, die wij vervolgens ook met een fikse korting kunnen aanbieden.
De nieuwe en bijna nieuwe auto’s hebben nog fabrieksgarantie. We zijn aangesloten bij BOVAG en kunnen een auto desgewenst met BOVAG-garantie leveren.

Welke modellen zijn er momenteel:
Ford heeft momenteel de volgende modellen: Fiësta, Ecostart, Puma, Focus, Kuga, Mustang, Mondeo, Explorer, Tourneo, Ford GT. We kennen ook allemaal nog wel de Ford Ka.
Bij Harrie Dijk bieden we met regelmaat de Ford Puma aan.

Nieuw in onze showroom

Bekijk onze meest recente Fords

Altijd op de hoogte

Laatste nieuws

No posts
Al jaren uw vertrouwde partner

Uw auto kopen bij Harrie Dijk

Harrie Dijk staat al meer dan 25 jaar bekend om zijn persoonlijke aandacht voor klanten en professionele, kwalitatieve aanpak. Bij ons vindt u een ruim aanbod van verschillende merken en type auto’s. Met Harrie Dijk bent u betrouwbaar onderweg.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Autobedrijf Harrie Dijk heeft uw droomauto op voorraad. Het occasion aanbod bevat onder andere topmerken zoals Audi, BMW, en Ford. Bekijk de voorraad op onze website of kom langs! Ons team staat klaar om u goed en betrouwbaar advies te geven. Harrie Dijk vindt het belangrijk dat u betrouwbaar onderweg bent in een auto die bij u past.

Liever uw nieuwe auto leasen? Dijk lease heeft een uitgebreid lease aanbod voor particulieren, bestaand uit (zeer jong) gebruikte auto’s. Bent u ondernemer? Ook dan helpt Dijk Lease u graag. Gemak en zekerheid staan voorop.