Ford Puma

De Ford Puma's die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn van het bouwjaar 2020 en hebben rond de 1400 kilometer op de teller staan. Ook hebben de Ford Puma's een verlengde fabrieksgarantie tot 2025 tot 100.000 kilometer.

De geheel nieuwe Ford Puma straalt deze zienswijze perfect uit. Door zijn combinatie van de atletische kracht van een outdoor-SUV, de dynamische ruimte van een compacte stadsauto en de stijlvolle verfijning van een premium personenauto, belichaamt de Ford Puma een nieuwe richting van identiteit binnen de automobielsector.

De weg voorwaarts

Met slimme functies en innovatieve technieken zorgt de geheel nieuwe Ford Puma dat je de volledige controle behoudt doormiddel van een volledig digitale 12,3" instrumentenpaneel en geavanceerde 8" touchscreen op de middenconsole.

Wanneer je plaatsneemt in de geheel nieuwe Puma, valt direct het perfecte evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit op. Zijn verleidelijke, met de hand vervaardigde interieur omgeeft je met alle weelderige verfijning van een premium luxeauto. Daarnaast verhogen de interieurdetails met verchroomde afwerking het gevoel van geavanceerde stijl.

Deze Ford Puma's komen uit 2020 en zijn zo goed als nieuw, met kilometerstanden circa 1000 tot 2000. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2025 met een maximum van 100.000 kilometer. Is één van deze Puma's iets voor u?

Waarom deze Ford Puma?

In Nederland ziet u steeds vaker een Ford Puma rijden. En dat is niet voor niets, want een Ford Puma valt direct op in de massa. Wanneer u kiest voor één van deze fraaie Puma's dan profiteert u van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De autos zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2025

✔️  De Puma's worden standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Ford Puma Leasen

Financial Lease al vanaf €277,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Financial Lease