https://harriedijk.nl/
financieren

Zakelijk financieren

Zakelijk financieren, oftewel “financial lease”

Financial lease wordt ook wel zakelijke lease genoemd en is gemaakt voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Met financial lease van Dijk lease bepaalt u zelf de looptijd die past bij de afschrijving en leaseperiode van de auto. 

Voordelen van Financial lease:

  • Transparant product:
  • Bepaal zelf de looptijd

Het voordeel van financieren of financial lease is dat u geen gebruik hoeft te maken van uw eigen financiële middelen. De bank financiert het aankoopbedrag. Deze vorm van financiering staat los van uw algemene zakelijke financiering. De auto komt op uw balans onder de naam Financial Lease. Financial lease is erg transparant, zo weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt maandelijks een vast leasebedrag en bent vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. De rente blijft ongewijzigd gedurende de looptijd van het lease contract.

Is financial lease aftrekbaar?

De auto is exclusief btw te leasen. De btw die u moet betalen kunt u direct terugvragen bij de fiscus omdat u economisch eigenaar bent. Het eventueel inruilen of aanbetalen behoren tot de mogelijkheden. Wilt u de leasetermijn verlagen? Bij financial lease bestaat de mogelijkheid om een slottermijn af te spreken. Door de reële restwaarde op te nemen in de lease overeenkomst, valt de leaseprijs nog lager uit. Wat belangrijk is om te onthouden is dat u zelf de kosten voor reparatie, onderhoud, verzekeringen en houderschapsbelasting moet betalen.

Uw (nieuwe) auto privé financieren!

Financier een auto en betaal een vast en laag bedrag per maand. Bent u ontevreden over uw huidige auto? Is het een oude auto en zitten er veel onderhoudskosten aan te komen? Of bent u gewoon toe aan een luxe auto met meer mogelijkheden? Wij kunnen u helpen bij de aankoop van een jong gebruikte auto middels een gunstige autofinanciering! Privé geld lenen voor een auto is juist vaak een verstandige keuze, hoe raar het ook klinkt. Want geld lenen kost geld.

Echter zijn nieuwe auto’s veel zuiniger in verbruik en hebben de eerste jaren geen onderhoud nodig. Oude auto’s kunnen u met regelmaat in de steek laten zodat u te laat op uw bestemming aankomt. Met een jongere auto heeft u dat probleem niet.