Zakelijk financieren, oftewel “financial lease”

Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw algemene zakelijke financieringen. U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van de auto.

Transparant product 

De te leasen auto komt onder de noemer Financial Lease op uw balans. U bent vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van de auto. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag voor uw Financial Lease, omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract. U weet exact waar u aan toe bent. Heel transparant dus.

Aftrekbaar?

U kunt de auto exclusief BTW leasen. De eventuele BTW kunt u direct bij de fiscus terugvorderen, omdat u immers economisch eigenaar bent. Ook de inruil of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden. Bij financial lease bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de leaseovereenkomst, waardoor de leasetermijn nog lager uitvalt. De autokosten zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en houderschapsbelasting komen bij financial lease voor uw eigen rekening. 

Uw (nieuwe) auto privé financieren!

Financier een occasion en betaal een vast en laag bedrag per maand. Bent u ontevreden over uw huidige auto? Is het een oude auto en zitten er veel onderhoudskosten aan te komen of bent u gewoon toe aan een luxe auto met meer mogelijkheden? Wij kunnen u helpen bij de aankoop van een jong gebruikte auto middels een gunstige autofinanciering! Privé geld lenen voor een auto is juist vaak een verstandige keuze, hoe raar het ook klinkt. Want geld lenen kost geld. Echter zijn nieuwe auto's veel zuiniger in verbruik en hebben de eerste jaren geen onderhoud nodig. Oude auto's kunnen u met regelmaat in de steek laten zodat u te laat op uw bestemming aankomt. Met een jongere auto heeft u dat probleem niet.

Vragen?