Volkswagen Polo

Harrie Dijk biedt op dit moment zeer aantrekkelijke Volkswagen Polo's te koop aan. De Polo's komen uit 2019 en zitten zelfs nog in de fabrieksgarantie. Bekijk de Volkswagen Polo's nu en profiteer van veel voordeel.

Beschermt. Valt op. De Polo heeft één taak: zorgen dat je veilig bent. Met nog meer rijassistenten dan zijn voorganger houdt hij alles wat er om je heen gebeurt nauwlettend in de gaten. Tegelijkertijd is hij zelf de grootste blikvanger: een geheel nieuw design met dynamische lijnen en nieuw ontworpen koplampen. Opvallend. Elke rit weer.

In de uitvoering Comfortline voel je je meteen thuis. Voor een prachtig geluid onderweg is het radiosysteem Composition Color geïnstalleerd en de airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur tijdens elk seizoen. Via het multifunctionele stuurwiel bedien je de radio met een druk op de knop. Door de royale bagageruimtevloer kun je ook grote spullen meenemen.

Laat je verrassen door de achterkant met zijn Tornadolijn. De opvallende belijning begint bij de voorspatborden, loopt strak over de vier deuren en komt samen op de achterklep. Daardoor ontstaan de opvallende contouren van de Polo die pure dynamiek uitstralen. De markante verschijning wordt compleet door de koplampen met LED dagrijverlichting, automatische ligths-on-functie en LED kentekenplaatverlichting.

Deze Volkswagen Polo's komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 5.000 en 25.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Polo's iets voor jou? 

Waarom deze Volkswagen Polo's?

Iedereen kent de Volkswagen Polo's. Het is een all-time favoriet in zijn segment. En dat is niet voor niets, want een Polo is een misschien wel de beste keus. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Volkswagen Polo's dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De Polo wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Volkswagen Polo Leasen

Private lease al vanaf €269,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Polo​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Volkswagen Polo vanaf €269,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf €249,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Volkswagen Polo. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt al vanaf €249,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf €173,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease