Volkwagen Golf & Golf Variant

Klaar voor de toekomst. De Golf en Golf Variant staan in de startblokken. Sportiever, dynamischer en markanter dan ooit. De modernste infotainment-systemen en rijassistenten zorgen ervoor dat je op alles voorbereid bent, nu en in de toekomst.

Een zeer jong gebruikte Volkswagen Golf (Variant)? Dat biedt pas echt voordelen. De Volkswagen golf's van 2019 die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn circa €9.000,- onder de nieuwwaarde.

Bekijk direct ons aanbod

De infotainment-systemen in de Golf en Golf Variant komen tegemoet aan de hoogste eisen. Onder meer met standaard touchscreen, telefooninterface en optionele Gesture Control.

In alles een echte Golf. Innovatief. Sportief. Met extra ruimte

De Golf en Golf Variant zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven vergemakkelijken. Daarbij is er alle ruimte voor infotainment-, veiligheids- en connectiviteitssystemen. En natuurlijk een stevige portie extra bagageruimte.

Deze Volkswagen Golf & Golf Variant komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 5.000 en 25.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Golf's iets voor jou? 

Waarom deze Volkswagen Golf & Golf Variant?

Iedereen kent de Volkswagen Golf. Het is een all-time favoriet in zijn segment. En dat is niet voor niets, want een Golf is een misschien wel de beste keus. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Volkswagen Golf & Golf Variant dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De Golf wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Volkswagen Golf of Golf Variant leasen

Private lease al vanaf €365,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Golf​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Volkswagen Golf vanaf €365,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf €335,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Volkswagen Golf. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt al vanaf €335,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf €213,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease