Seat Leon FR

Met de Leon FR kom je niks te kort. Deze sportieve uitvoering is te herkennen aan zijn stoere 17 inch lichtmetalen velgen, het unieke FR bumper-design en de full LED koplampen. Van binnen zit je goed in de sportstoelen, kijk je uit op het navigatiesysteem en de Virtual Cockpit, krijg je hulp van de Adaptive Cruise Control en zing je mee met je favoriete tunes die uit het Beats Audio geluidssysteem komen. In de Leon FR zit écht alles. Nu jij nog. Wil je tóch nog meer? De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Wij hebben hem: De nieuwe Seat Leon FR. Bijzonder intelligent. Maximale connectiviteit. Gedurfd design. En een lekker kontje. De nieuwe Leon FR is geen doorsnee auto.  Maak je leven weer spannend - stap in de wereld van de nieuwe SEAT Leon.

Virtual Cockpit

Een blik zegt genoeg. Alle informatie die je nodig hebt, vind je in de Virtual Cockpit. Snelheidsmeter, navigatie, muziek of een combinatie. Je bepaalt zelf wat je op dat moment nodig hebt.

BeatsAudio

Stay Tuned. Slow Jams of Uptempo. Met de 300W versterker en een krachtige subwoofer van BeatsAudio klinkt het fantastisch.

Deze Seat Leon's komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 10.000 en 20.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Seat Leon's iets voor jou? 

Waarom deze Seat Leon?

Iedereen kent de Seat Leon's wel. Het is na al die jaren en vele generaties één van de populairste modellen die op de markt is. En dat is niet voor niets, want een Leon is een uitstekende keuze. Wanneer je kiest voor één van deze vernieuwde Seat Leon  dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De Leon  wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Een Seat Leon leasen

Private lease al vanaf € 409,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Leon, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Leon vanaf € 409,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf € 379,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Leon. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt deze Leon vanaf € 379,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf € 259,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease