Nissan Qashqai

Een zeer jong gebruikte Nissan Qashqai? Dat biedt pas echt voordelen. De Nissan's die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice hebben een nieuwwaarde die ruim €10.000,- hoger liggen dan onze verkoopprijzen. U hebt bij ons de keuze uit een Nissan N-Connecta, Tekna & Tekna+. De verkoopprijzen zijn vanaf €23.995,-.

Een zeer jong gebruikte Nissan Qashqai? Dat biedt pas echt voordelen. De Nissan's die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice hebben een nieuwwaarde die ruim €10.000,- hoger liggen dan onze verkoopprijzen. U hebt bij ons de keuze uit een Nissan N-Connecta, Tekna & Tekna+. De verkoopprijzen zijn vanaf €23.995,-.

De Nissan QASHQAI combineert een schitterende look met een efficiënte aerodynamica om u optimaal te laten genieten van de ultieme rijbeleving. Nog nooit zag hij er zo goed uit of voelde hij zo goed aan. De QASHQAI is verfijnder en dynamischer dan ooit dankzij een reeks schitterende designupdates, waaronder strak gelijnde koplampen, lichtmetalen velgen en een robuuste grille en motorkap. Het is de ultieme Cross-over met een slim en geraffineerd design.

Lees meer Lees minder

Het interieur van de Nissan Qashqai.

Het volledig nieuwe infotainmentsysteem van de QASHQAI is uitgerust met sensationele functies zoals 3D-kaarten, smartphone-integratie, spraakbediening en een 7"-multitouchscherm dat u naar wens kunt personaliseren. 

Een extra paar ogen maakt kinderspel van parkeren en manoeuvreren. De Nissan Intelligent Around View Monitor geeft u met vier camera’s een virtueel beeld van bovenaf op uw QASHQAI. Om alles nog beter te zien, kunt u op een deel van het scherm close-ups weergeven van de voorkant, de achterkant of de zijkanten. Zo weet u zeker dat uw QASHQAI perfect in de parkeerplaats past en manoeuvreert u gemakkelijker en nauwkeuriger.

Deze Nissan Qashqai's komen variërend uit 2019/2020 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 5.000 en 35.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot minimaal 2021. Is één van deze Nissan Qashqai 's iets voor u? 

Waarom deze Nissan Qashqai?

Iedereen kent de Nissan Qashqai wel. Het is na al die jaren en vele generaties één van de populairste SUV's die op de markt is. En dat is niet voor niets, want een Qashqai is een uitstekende keuze. Wanneer je kiest voor deze vernieuwde Qashqai dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot minimaal 2021

✔️  De Qashqai wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Nissan Qashqai Leasen

Private lease al vanaf € 429,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Qashqai, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Qashqai vanaf € 429,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf € 409,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Qashqai. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt deze Qashqai vanaf € 409,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf € 335,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease