Bij Harrie Dijk krijgt u gratis Pechhulp

U kent het misschien wel, u bent onderweg met de auto en opeens gaat er een lampje branden. Helaas moet u meteen stoppen aan de kant van de weg. Het kan iedereen overkomen, pech onderweg. Dit is erg vervelend, zeker wanneer u op tijd op uw bestemming moet zijn.

U kunt het risico op pech onderweg verkleinen door uw auto goed te onderhouden. Daarnaast voorkomt u dure reparatiekosten door goed onderhoud. Harrie Dijk Autoservice & Family Cars gelooft in de kwaliteit van het onderhoud dat de monteurs afleveren. Daarom krijgt u bij een grote onderhoudsbeurt en alle voortgeschreven onderhoud een gratis mobiliteitspas. Met deze pas heeft u recht op pechhulp binnen Nederland bij autopech onderweg. Mocht u autopech krijgen, dan helpt Harrie Dijk u weer op weg.

Heeft u zojuist uw droomauto aangeschaft bij Harrie Dijk? Ook bij aankoop van een occasion krijgt u een gratis mobiliteitspas!

Pechhulp alarmcentrale

Heeft u autopech? Dan kunt u bellen naar de pechhulpservice alarmcentrale. De pechhulp alarmcentrale helpt u snel weer op weg door het vinden van een passende oplossing. Dit kan bestaan uit technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulp naar u toe. Bij pech, in binnen- en buitenland, staan wij 24/7 voor u klaar. Tegen een meerprijs van €15,- heeft u ook pechhulp binnen Europa.

Als u uw onderhoud laat uitvoeren door Harrie Dijk dan kunt u één jaar onbezorgd rijden. Doet u na een jaar weer een grote onderhoudsbeurt bij Harrie Dijk, dan wordt uw mobiliteitspas verlengt. Ga zeker en vertrouwd op weg met de mobiliteitsgarantie van Harrie Dijk.

Wat te doen bij autopech?

Zorg ervoor dat u de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet, mocht het mogelijk zijn zet de auto in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten, zorg er tevens voor dat u aan de rechterkant van de auto uitstapt. Gebruik uw gevarendriehoek en zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale. De pechhulp alarmcentrale is bereikbaar op 088-8778087.

Wilt u gebruikt maken van de mobiliteitsgarantie van Harrie Dijk? Maak dan snel een afspraak voor een grote onderhoudsbeurt!

  • Bij ons behoudt u uw mobiliteitsgarantie
  • Onbezorgd rijden met de Harrie Dijk mobiliteitsgarantie
  • VHD alarmcentrale
  • De pechhulp alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar

Vragen?

Vraag direct een offerte aan voor een mobiliteitspas