Een greep uit de voorraad

Bekijk al onze occasions

Wie gingen u voor

Onze klanten

Uw autobedrijf in Hellendoorn en omstreken!

Harrie Dijk Autoservice & Family Cars is al meer dan 25 jaar een universele garage dat in de regio Hellendoorn bekend staat om zijn professionaliteit en kwaliteit. U kunt bij autobedrijf Harrie Dijk terecht voor onderhoud van alle types en merken auto’s en een ruim aanbod modellen en merken occasions.

Bent u op zoek naar uw droomauto? Autobedrijf Harrie Dijk heeft meer dan 100 occasions op voorraad. Het occasion aanbod bevat onder andere topmerken zoals Audi, BMW en Ford. Kom langs in de showroom van Harrie Dijk of bekijk de voorraad occasions op deze site en bewonder het ruime aanbod. Uiteraard staan de medewerkers van autobedrijf Harrie Dijk klaar met betrouwbaar en goed advies zodat u straks rijdt in een auto dat bij u past. Autobedrijf Harrie Dijk vindt het belangrijk dat u met een goed gevoel in een auto rijdt.

Liever een auto leasen? Door gebruik te maken van (zeer jong) gebruikte auto’s biedt Dijk lease een prachtige dienstcombinatie voor particulieren. Naast particulier leasen is er ook de mogelijkheid om een zakelijke lease af te sluiten speciaal voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Lees hier de mogelijkheden.

Ook voor onderhoud of reparatie aan uw auto staan de vakkundige monteurs van Harrie Dijk voor u klaar. Het is aan te raden om minimaal één keer per jaar voor onderhoud naar de garage te gaan. Autobedrijf Harrie Dijk kan tijdens een onderhoudsbeurt vakkundig de status van uw auto beoordelen. Zo voorkomt u in veel gevallen hoge reparatiekosten en wordt de kans op autopech aanzienlijk verminderd. U kunt in de garage van Harrie Dijk terecht voor zowel een grote als een kleine onderhoudsbeurt voor uw auto. 

Toch pech onderweg? Bij een grote onderhoudsbeurt of bij aankoop van een occasion krijgt u bij autobedrijf Harrie Dijk een gratis mobiliteitspas. Mocht u stil komen te staan binnen Nederland dan krijgt u vanuit Harrie Dijk gratis pechhulp.