Ford Focus

Een zeer jong gebruikte Ford Focus ST-Line? Dat biedt pas echt voordelen. De Ford Focus van 2019 die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice zijn circa €9.000,- onder de nieuwwaarde.

Ga aan boord voor een ontdekkingsreis met de Ford Focus. Superieure styling en vakmanschap zijn zichtbaar in elk detail van het interieur. Gevanceerde functies en state-of-the-art technieken helpen elke reis prettiger te maken. Om het gevoel van rustig comfort te geven, beschikt de Focus speciaal akoestisch glas om geluid van buiten te verminderen Met zijn ultramoderne, maar tijdloze ontwerp is de Ford Focus uitgerust met hoogwaardige materialen en superb vakmanschap om ultiem uiting te geven aan gevoel voor luxe.

Bekijk direct onze Ford Focus

Met ruimte om je uit te rekken en van elke reis te genieten, vormt de geheel nieuwe Focus een bestemming van kwaliteit, keuze en ruimte. Op de ST-Line zul je stoelen in sportieve stijl aantreffen met rode acenten en contrasterend stiksel, of optioneel rood gestikte, gedeeltelijk leren bekleding. Het zorgvuldig, met de hand vervaardigd interieur bevat pedaalafdekkingen en een schakelhendelknop uit aluminum, een rood gestikt, lederen multifunctioneel stuur. Tot de andere accenten behoren decorbekledingen in hoogglanszwart en carbonvezel. Plus een optionele centrale armsteun op de achterbank met bekerhouders en een handig skiluik.

Verstopte straten in de stad. Beginnen en stoppen met rijden. De Ford Focus kan je helpen de stress van druk verkeer weg te nemen. Met Adaptive Cruise Control met Stop & Go blijft je op een veilige afstand van de voorliggende auto, zelfs als die langzamer gaat rijden of stopt. En als het verkeer weer gaat rijden, trekt ook je auto weer op. Terwijl Lane-Centring Assist zachtjes de stuurbeweging corrigeert om je te helpen binnen de gemarkeerde rijstrook te blijven.

Deze Ford Focus komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden circa 25.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Focus's iets voor jou? 

Waarom deze Ford Focus?

Iedereen kent de Ford Focus. Het is een waardig concurent in het hatchback-station segment. En dat is niet voor niets, want een Focus is een uitstekende keus. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Ford Focus dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De Focus wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Ford Focus Leasen

Private lease al vanaf €469,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Focus​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Ford Focus vanaf €469,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf €429,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Ford Focus. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt al vanaf €429,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf €288,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease