Fiat 500

Als de zon schijnt en het strand lonkt, is de Fiat 500 in z'n element. Open zijn exclusieve open dak en geniet van de Fiat 500S of Fiat 500 Collezione, het goede leven op z'n Italiaans. De subtiele designdetails, exclusieve bekledingsstoffen, duidelijk afleesbare instrumenten en het nieuwe stuurwiel zorgen voor een mix van stijl en rijcomfort.

Een zeer jong gebruikte Fiat 500? Dat biedt pas echt voordelen. De Fiat 500's die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice hebben een nieuwwaarde van circa €21.000,- en worden aangeboden voor €12.995,-. 

Ervaar de stad van vandaag met de technologie van morgen met de Fiat 500s of Collezione. De nieuwe 500 is niet alleen voorzien van intelligente connectiviteitsoplossingen en de nieuwste rij-assistentiesystemen, maar loopt ook voorop in stijl, zodat u zelfs in de verkeersdrukte van de grote stad nooit onopgemerkt zal blijven.

De design verfijnde styling maakt de nieuwe 500 mooier dan ooit. intelligentie met rij-assistentiesystemen van de nieuwste generatie loopt de 500 voorop in zijn klasse. De nieuwe generatie benzinemotoren zijn zuiniger, stiller en efficiënter. 

Deze Fiat 500's komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 10.000 en 20.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Fiat 500's iets voor jou? 

Waarom deze Fiat 500​​​?

Iedereen heeft de nieuwe Fiat 500's wel eens voorbij zien komen . Het is een voorloper in het kleinste segment auto's. En dat is niet voor niets, want een Fiat 500 is een misschien wel de beste keus. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Fiat 500 dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De 500 wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Fiat 500 Leasen

Private lease al vanaf €267,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe 500​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Fiat 500 vanaf €267,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf €247,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Fiat 500. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt deze 500 vanaf €247,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf €161,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease