Automaatbak spoelen

Heeft u problemen met schakelen? Maar liefst 70% van de klachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Een automaatbak spoelen (ook wel flushen) en verversen hoort bij het periodieke onderhoud van uw auto. Het voorkomt zelfs hoge reparatiekosten!

Komt één van de onderstaande problemen u bekend voor?

  • Slecht schakelen;
  • Bonken
  • Slippen;
  • Verhoogd brandstofgebruik.

Als één van de bovenstaande producten bij uw auto voorkomt, dan is het tijd om uw automaatbak te spoelen om hoge kosten te voorkomen.

Bij het spoelen van de automaatbak, wordt niet alleen de olie ververst maar worden ook vreemde deeltjes opgevangen in een speciaal filter. Mocht u de automaatbak niet gaan spoelen maar alleen de olie gaat aftappen dan blijven deze deeltjes rondzwerven in de automaatbak.

Uw specialist

Autobedrijf Harrie Dijk is heeft alle apparatuur in huis om alle problemen met de automaatbak op te lossen. De monteurs van Harrie Dijk zijn specialisten als het gaat om het spoelen van de automaatbak. De kosten voor het verversen of flushen van de automaat kan al vanaf 185 euro tot 400 euro. Vraag een vrijblijvende offerte op bij Autobedrijf Harrie Dijk!

Vragen?

Vraag direct een offerte aan voor het spoelen van een automaatbak