Audi A1 Sportback 30 TFSI

Sterke persoonlijkheden waarderen een krachtige uitstraling. Een herkenbaar design, verwijzingen naar beroemde rallyauto’s, en vanzelfsprekend het beste infotainment en optimale connectiviteit. De nieuwe Audi A1 Sportback voldoet aan heel veel eisen en wensen.

Het lijkt wel alsof de nieuwe Audi A1 Sportback aan krachttraining heeft gedaan. Een brede voorkant met Audi Singleframe-grille, uitgebouwde spatborden in pure rallystijl en markante luchtsleuven vooraan de motorkap. Daarmee maak je altijd een sportieve indruk op de weg.
 

Goede connectiviteit en
de sound van een concertzaal

De nieuwe Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen. Liefhebbers van muziek en een goede akoestiek zullen blij zijn het Audi sound system.

Deze Audi A1 Sportback's komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 7.000 en 12.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Audi A1 Sportback's iets voor jou? 

Waarom deze Audi A1 Sportback​​​?

Iedereen heeft de nieuwe Audi A1 Sportback wel eens voorbij zien komen . Het is na al die jaren een waardige concurrent in het hatchback segment. . En dat is niet voor niets, want een A1 Sportback is een uitstekende keuze. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Audi A1 Sportback's dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De A1 Sportback wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Audi A1 Sportback 30 TFSI Leasen

Private lease al vanaf €375,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe A1 Sportback​​​​, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze A1 Sportback vanaf €375,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf €345,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe A1 Sportback. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt deze A1 Sportback​​​​​​​ vanaf €345,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf €259,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease