Verkoper
 

Wij zijn opzoek naar commercieel talent met affiniteit met de autobranche! Heb jij het in je? Want als verkoper rekenen we op je. Zeker als het gaat om de verkoop van onze auto’s, maar ook als het gaat om inkoop en het optimaliseren van onze processen.
 

Jouw werk als Verkoper bij Harrie Dijk Autoservice
Je maakt onderdeel uit van een gedreven team. Samen met 3 collega’s ben jij verantwoordelijk voor een voorraad van ongeveer 100 nieuwe en jong gebruikte auto’s. Wij creëren een voorraad die geschikt is voor de gehele Nederlandse markt. Wij streven ernaar het leadmanagement en de verkoopprocessen elke dag te verbeteren. Naast de autoverkoop en werkplaats hebben wij een eigen leasebedrijf, Dijk Lease. Als Autoverkoper voer jij de volgende werkzaamheden uit:

 • Het adviseren over de aankoop en/of lease van auto’s en de daarbij horende diensten en producten;
 • Het uitwerken van offertes;
 • Het zelfstandig taxeren en inruilen van occasions;
 • Het opvolgen van potentiële kopers en leaseklanten per mail en telefoon;
 • Het afleveren van de verkochte auto’s;
 • Het beheren van de voorraad op onze website.


Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die op een enthousiaste en actieve manier klanten weet te benaderen. Daarnaast:

 • Ben je doel- en resultaatgericht;
 • Ben je communicatief sterk en klantvriendelijk;
 • Heb je bij voorkeur een afgeronde commerciële opleiding;
 • Heb je een mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
 • Ben je minstens 32 uur per week beschikbaar en bereid om op zaterdagen te werken.


Ons aanbod 
Wij bieden een afwisselende functie in een enthousiast team met een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Daarnaast kom je te werken in een actief en gezellig team. We bieden de ruimte om mee te denken over, te werken aan en de verantwoordelijkheid te nemen voor projecten en werkzaamheden waar jou passie ligt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opvolging rondom het aflopen van leasecontracten of het uitwerken van de voorraadplanning.


Waar kom je te werken?
Harrie Dijk Autoservice is sinds 1992 actief in Hellendoorn. Door het actief inspelen op de ontwikkelingen zijn wij uitgegroeid tot een full-service autobedrijf, waar de focus gelegd wordt op klanttevredenheid. In 2017 zijn wij gestart met ons leasebedrijf, Dijk Lease. Per jaar verkopen wij ca. 900 auto’s en voeren wij onderhoud en reparaties uit, met een team bestaande uit 11 vaste medewerkers. Wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan een kijkje op www.harriedijk.nl


Solliciteer nu! 
Word jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan direct. Je mag jouw CV en motivatie mailen naar info@harriedijk.nl.

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met Kevin Dijk via 0548-654865.