Seat Ibiza

De vijfde generatie van de SEAT Ibiza kenmerkt zich door de nieuwste technologieën en extra beenruimte. Daarnaast is de Ibiza nog comfortabeler, slimmer en efficiënter gemaakt. Ook in het design hebben ze veel tijd gestoken. Dat zie je bijvoorbeeld in de strakke lijnen en brede body, die het sportieve in de Ibiza onderstrepen. Zelf ervaren? Neem hem mee op avontuur en laat je verrassen.

Een zeer jong gebruikte Seat Ibiza? Dat biedt pas echt voordelen. De ibiza's die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice hebben een nieuwwaarde van circa €20.000,- en worden aangeboden voor €13.995,-. 

Bekijk direct onze Seat ibiza's

De Style combineert een aantal van de beste extra’s van de SEAT Ibiza. Daar is over nagedacht. Weet jij al wat je wilt? Gewoon genieten. Opvallend design. Trendy zitcomfort. Halogeen koplampen met LED-dagrijverlichting. Jouw Ibiza Style, een perfecte mix van slim, sportief en stijlvol. De Style is standaard uitgevoerd met exclusieve stoelen. Stijlvol in iedere centimeter.

In de cockpit zit een Media System Colour 6,5 inch touchscreen met maar liefst 6 speakers. Cruise control en vermoeidheidsherkenning maken je rit extra veilig en comfortabel. Met maar liefst 355 liter is de bagageruimte in de Ibiza groter dan ooit.

Deze Seat Ibiza's komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 12.000 en 20.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Seat Ibiza's iets voor jou? 

Waarom deze Seat Ibiza?

Iedereen kent de Seat Ibiza wel. Het is na al die jaren en vele generaties één van de populairste modellen die op de markt is. En dat is niet voor niets, want een Ibiza is een uitstekende keuze. Wanneer je kiest voor één van deze vernieuwde Seat Ibiza's dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De Ibiza wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Een Seat Ibiza leasen

Private lease al vanaf € 269,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Ibiza, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Ibiza vanaf € 269,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf € 249,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Ibiza. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt deze Ibiza vanaf € 249,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf € 173,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease