Renault Kadjar

De nieuwe Renault Kadjar is een sportieve SUV met avontuurlijke looks en een robuust design. Comfortabel op avontuur? Ontdek alles wat het comfortabele interieur van deze SUV te bieden heeft. Door het moderne design, de perfecte ergonomie, de vernieuwde interieurbekleding en de verchroomde afwerkingsdetails is elk moment van de rit een plezier. De comfortabele KADJAR staat klaar om uitdagende routes te verkennen. 

Een zeer jong gebruikte Renault Kadjar? Dat biedt pas echt voordelen. De Renault Kadjar's die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice hebben een nieuwwaarde van circa €36.000,- en worden aangeboden voor €25.995,-. 

Bekijk direct onze Renault Kadjar's

Aanpassingsvermogen

Het ruime interieur van de nieuwe Renault KADJAR biedt alle ruimte die u nodig hebt voor uw avonturen. De achterbank en de passagiersstoel zijn gemakkelijk neer te klappen voor maximale laadcapaciteit. Met de dubbele vloer van de bagageruimte in de hoogste stand, is het in- en uitladen van bagage kinderspel. Zo vervoer je probleemloos al je rugzakken, mountainbikes en sportkleding. Ook aan het comfort voor de passagiers is gedacht, met een middenarmsteun met bekerhouders, ventilatieopeningen en USB-poorten voor de passagiers op de achterste zitplaatsen. De verwarmbare voorstoelen met verstelbare zittinglengte en verschuifbare middenarmsteun bieden stevige ondersteuning tijdens ritten buiten de gebaande paden. Want avontuur is prima, maar dan wel met optimaal comfort!

Deze Renault Kadjars komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 14.000 en 29.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Renault Kadjars iets voor jou? 

Waarom deze Renault Kadjar?

Iedereen heeft de nieuwe Renault Kadjar wel eens voorbij zien komen . Het is na al die jaren een waardige concurrent in het SUV-segment. En dat is niet voor niets, want een Kadjar is een uitstekende keuze. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie Renault Kadjars dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De Kadjar wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Een Renault Kadjar leasen

Private lease al vanaf € 449,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Kadjar, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Kadjar vanaf € 449,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf € 419,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Kadjar. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt deze Kadjar vanaf € 419,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf € 300,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease