Citroen C3 Aircross

De Citroën C3 Aircross SUV onderscheidt zich van andere SUV's door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp. Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn.

Een zeer jong gebruikte Citroën C3 Aircross? Dat biedt pas echt voordelen. De Citroën's die aangeboden worden bij Harrie Dijk Autoservice hebben een nieuwwaarde van ruim €27.000,- en worden aangeboden voor €18.495,-. 

Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder. De Citroën C3 Aircross SUV is met zijn hoge bouw en doordachte ontwerp de ruimste auto van zijn segment met een onovertroffen zitcomfort: hij heeft 5 volwaardige zitplaatsen met bijzonder veel been- en hoofdruimte.

De bagageruimte heeft een uiterst royale inhoud van 410 liter die zelfs tot 520 liter kan worden vergroot dankzij de in twee onafhankelijke delen (2/3 - 1/3) neerklap- en verschuifbare achterbank. Voor extra gebruiksmogelijkheden kan de rugleuning van de optionele voorpassagiersstoel worden neergeklapt (optioneel), zodat er een laadlengte van 2,40 m ontstaat.

Deze Citroen C3 Aircross komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 30.000 en 36.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Citroen C3 Aircross iets voor jou? 

Waarom deze Citroen C3 Aircross?

Iedereen heeft de nieuwe Citroen C3 Aircross wel eens voorbij zien komen . Het is na al die jaren een waardige concurrent in het SUV-segment. En dat is niet voor niets, want een C3 Aircross is een uitstekende keuze. Wanneer je kiest voor één van deze fraaie C3 Aircross dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen: 

✔️  Je ontvangt een realistisch inruilbod op uw auto

✔️  De auto’s zijn zeer rijk uitgerust

✔️  De fabrieksgarantie geldt tot 2021

✔️  De C3 Aircross wordt standaard afgeleverd met ons Servicepakket A

Ons aanbod: Citroen C3 Aircross

Private lease al vanaf € 339,-  per maand!

Wil je als particulier tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag rijden in een bijna nieuwe C3 Aircross, zonder dat je zorgen hebt over de verzekering, reparatie, onderhoud, afschrijving en wegenbelasting? Dan is Private Lease via Dijk Lease voor jou dé uitkomst. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Je rijdt deze Aircross vanaf € 339,- per maand.

Full Operational Lease al vanaf € 309,- per maand!

Wil je als ondernemer tegen een vast en scherp maandbedrag rijden in een bijna nieuwe Aircross. Dan is Full Operational Lease via Dijk Lease voor ideaal. Je rijdt deze Aircross vanaf € 309,- exclusief BTW per maand.

Financial Lease al vanaf € 219,- per maand!

Bij financial lease word je direct economisch eigenaar. Het is dan ook mogelijk om de auto te activeren op je balans. Tegelijkertijd profiteer je van een vast bedrag per maand. Bij Dijk Lease kun je met jouw leasecontract alle kanten op. Aanbetaling? Slotsom? Of een passend onderhoudscontract? Het is bij Dijk Lease allemaal bespreekbaar. Tot slot bieden wij bieden flexibele looptijden en gunstige voorwaarde.

Meer over Private Lease Meer over Operational Lease Meer over Financial Lease