AUTOMAATBAK SPOELEN

Automaatbak spoelen

Heeft u problemen met schakelen? Maar liefst 70% van de klachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Een automaatbak spoelen (ook wel flushen genoemd) en verversen hoort bij het periodieke onderhoud van uw auto. Het voorkomt zelfs hoge reparatiekosten!
Komt één van de onderstaande problemen u bekend voor? 

  • Slecht schakelen;
  • Bonken;
  • Slippen;
  • Verhoogd brandstofgebruik.

Als één van de bovenstaande producten bij uw auto voorkomt, dan is het tijd om uw automaatbak te spoelen. 
Bij het spoelen van de automaatbak, wordt niet alleen de olie ververst, maar ook worden vreemde deeltjes opgevangen in een speciaal filter. Mocht u de automaatbak niet gaan spoelen, maar alleen de olie gaat aftappen, dan blijven deze deeltjes rondzwerven in de automaatbak.

Autobedrijf Harrie Dijk uw specialist.

Autobedrijf Harrie Dijk heeft alle apparatuur in huis om alle problemen met de automaatbak op te lossen. De monteurs van Harrie Dijk zijn specialisten als het gaat om het spoelen van de automaatbak. De kosten voor het verversen of flushen van de automaat kan al vanaf 185 euro tot 400 euro. Vraag een vrijblijvende offerte op bij Autobedrijf Harrie Dijk! 

Contact:

Heeft u vragen over de diensten? Heeft u problemen met uw automaatbak? Neem contact op met de specialisten van Autobedrijf Harrie Dijk. De medewerkers helpen u graag!